Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-almere.nl


  Waarzeggers te Almere kijken in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live waarzeggers uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Lieve Romyna, nou hier eindelijk de bevestiging over het contact waar jij zo van overtuigd was. Ja gisteren heeft F mij gecontacteerd wat resulteerde in mijn langste telefoongesprek ooit. Veel gesproken en besproken dus. Ik ben erg benieuwd naar het verdere verloop nu maar aangezien jij ook zo vaak echt raak zit met jouw voorspellingen, kan ik niet meer dan erop vertrouwen dat het zeker goed gaat komen tussen ons. Enorm bedankt weer en hoop je snel weer even te kunnen spreken. Liefs, F.




Ervaring van F met waarzegger Romyna   Ervaring van F met waarzegger Romyna   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Yesss lieve Sara, ook jij zag het goed. Contact wat voor ieder moment lag heeft gisteren plaatsgevonden. Je omschrijft situaties en personen zo gedetailleerd, echt super gewoon. Nu op naar het verdere verloop maar heb ook alle vertrouwen in jou en jouw voorspellingen. Super bedankt lieverd en tot snel weer. Liefs, F .




Ervaring van F met waarzegger Sara   Ervaring van F met waarzegger Sara   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Lieve Chantal, hierbij de beloofde recensie als het uit zou komen wat jij voorspelde. Meneer heeft idd contact gezocht met mij met als resultaat een telefoon gesprek van acht uur. Haha. Ik heb nu alle vertrouwen in alle andere voorspellingen die jij doet. Super bedankt en tot horens weer. Liefs, F .




Ervaring van FF met waarzegger Chantal   Ervaring van FF met waarzegger Chantal   Ervaring van FF geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine, je zei het komt snel en je hebt gelijk gekregen. Topper ben je. Dikke knuffels.




Ervaring van anoniempie met waarzegger Sabine   Ervaring van anoniempie met waarzegger Sabine   Ervaring van anoniempie geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Lineke, Je hebt me lang geleden iets voorspeld wat is uitgekomen. Chapeau. Nu heb je een volgende gedaan. Ik ben benieuwd. Heel erge dank.




Ervaring van Ikke met waarzegger Lineke   Ervaring van Ikke met waarzegger Lineke   Ervaring van Ikke geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Super medium. Heldere duidelijke antwoorden. Integer, respectvol en zuiver. Ze zet je ook met haar woorden in je kracht. Ze weet echt veel en doe een belleke naar haar. Ze verdient het en is een schat van een vrouw.




Ervaring van anoniem met waarzegger MathildaNili   Ervaring van anoniem met waarzegger MathildaNili   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lili
  Ervaring met waarzegger Lili
  Beste Lili,

Ik bel je regelmatig eens op ik wacht eind april af en als het nieuws komt laat ik het je weten, ik ben benieuwd.

Groetjes tot later.
Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Lili   Ervaring van Inge met waarzegger Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne, het is gebeurd zoals je me vertelde, en ik heb me staande gehouden. Was niet leuk maar heb zoveel aan jou woorden gehad. Je bent voor mij een topper en grote steun ook in de minder leuke tijden. Lieve mensen Sanne is eerlijk en 1 van de beste mediums. Geef advies en goede raad. Kortom een topper.

Namste Lin.
.




Ervaring van Lin met waarzegger Sanne   Ervaring van Lin met waarzegger Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  JE VOORSPELLING IS UITGEKOMEN ik geloofde er echt niet meer in maar je voorspelling is uitgekomen, duizend maal dank. Salina duizend maal dank je bleef het zien, hoe vaak ik je ook belde je bleef altijd rustig met me een engel ben je. Veel liefs, nachtmensje.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Salina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Johannes wat kan je goed invoelen op personen je hebt goede raad gegeven waardoor mijn gezondheid beter is dank je daarvoor. Alles wat je mij verteld hebt klopt voor de toekomst dat zie ik nog wel maar heb er vertrouwen in grtjs.




Ervaring van Ch met waarzegger Johannes   Ervaring van Ch met waarzegger Johannes   Ervaring van Ch geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roy
  Ervaring met waarzegger Roy
  Beste Roy

Ik twijfel niet aan wat u zegt zeker niet .
Tijd brengt raad
Bedankt alvast voor de Reading.




Ervaring van Rita met waarzegger Roy   Ervaring van Rita met waarzegger Roy   Ervaring van Rita geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Violette
  Ervaring met waarzegger Violette
  Fijn gesprek gehad met Violette. Ze is lief en voelt goed aan wat er speelt. Houd je ook niet langer is gesprek dan nodig. Bedankt Violette. Ik hoop dat je voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van Ikke met waarzegger Violette   Ervaring van Ikke met waarzegger Violette   Ervaring van Ikke geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Net Destiny gesproken. Ze is echt heel duidelijk, draait er niet omheen. Ze heeft mij weer gerust gesteld. Hartstikke goed en ik ga je zeker bellen als ik weer onrustig ben.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Delilah
  Ervaring met waarzegger Delilah
  Hey you, ik ben verrast met wat je kan zien en voelt. Een aanwinst voor de lijn. Ik ga je zeker vaker bellen.




Ervaring van D met waarzegger Delilah   Ervaring van D met waarzegger Delilah   Ervaring van D geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Delilah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny. Wat een fijn consult heb ik van je gekregen. Je bent heel krachtig en zeker van je zaak. Het geeft mij vertrouwen. Ik laat zeker weten als de voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Ikke met waarzegger Desteny   Ervaring van Ikke met waarzegger Desteny   Ervaring van Ikke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Een zeer lieve, eerlijke en correcte vrouw. Ze had iets over mijn werk gezegd en dat is woord voor woord uitgekomen. Ik heb alleen maar lovende woorden voor deze vrouw.
Je bent een kei Jennifer. Super bedankt voor alles. Dikke knuffel.




Ervaring van A. met waarzegger Jennifer   Ervaring van A. met waarzegger Jennifer   Ervaring van A. geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Oceana
  Ervaring met waarzegger Oceana
  Beste Oceana, wat ben jij een geweldig lief mens. Je bent duidelijk, eerlijk, warm en draait niet om de brei heen. Ik houd vol qua solliciteren en laat je weten als ik zelf weer verdere stappen heb gezet.
Gezonde groet, Astrid.




Ervaring van astrid met waarzegger Oceana   Ervaring van astrid met waarzegger Oceana   Ervaring van astrid geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bertt
  Ervaring met waarzegger Bertt
  Bertt heeft mij heel goed gerustgesteld. Iets waar ik al jaren mee rondliep en intuitief wel aanvoelde dat heeft hij bevestigd. En hij heeft mij ook de tools aangeboden om dit probleem die redelijk diep lag, op te lossen. Ik ben hem heel dankbaar en er is een enorme opluchting gekomen. en tijdens het gesprek is er een zachte energie over mij heen gekomen en de bevestiging weeral dat ik toch goed bezig ben.




Ervaring van anoniem met waarzegger Bertt   Ervaring van anoniem met waarzegger Bertt   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Gisteren een mooi en helder gesprek gehad met Arend. Rustig en met humor. Alles klopte wat hij vertelde en ga vol vertrouwen de komende weken in en benieuwd natuurlijk naar de afloop. Arend gaf nog wel een mooie opmerking mee: "Als je met de hond slaapt krijg je zijn vlooien" Nog nooit deze opmerking gehoord maar hij is wel Raak.




Ervaring van Ineke met waarzegger Arend   Ervaring van Ineke met waarzegger Arend   Ervaring van Ineke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Top medium, zit altijd goed met wat ze zegt. Ze voelt snel in en geeft bondig antwoord op je vragen. Erg prettig. Al vele jaren ken ik Desteny en heb altijd tevreden opgehangen en achteraf bleek ze soms kon ik het niet geloven weer gelijk te hebben. Hoop dat je snel weer online bent.




Ervaring van B. met waarzegger Desteny   Ervaring van B. met waarzegger Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yellow
  Ervaring met waarzegger Yellow
  Ik spreek je nu sinds een weekje en je hebt me zo goed op weg geholpen. Ik moest me vooral niet druk maken en je gaf me zoveel positiviteit. Je hebt veel geduld en begrip en geeft goede handvaten. Het is gegaan zoals je zei. Heel erg bedankt. Je bent zo'n lieve vrouw.




Ervaring van E met waarzegger Yellow   Ervaring van E met waarzegger Yellow   Ervaring van E geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  Bedankt amber voor je oplossingen waar ik iets mee kan daar ben ik je heel dankbaar voor en dit wil ik nog even benadrukken.

mijn dank.




Ervaring van ludo met waarzegger Amber   Ervaring van ludo met waarzegger Amber   Ervaring van ludo geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger May Kensley
  Ervaring met waarzegger May Kensley
  May kensley ik wil je heel erg bedanken het invoelen van personen klopte helemaal.alles wat zei klopte een aangename stem heb je ben heel blij dat ik je gebeld heb kan verder nu.
Groetjes leeuwtje.




Ervaring van Leeuwtje met waarzegger May Kensley   Ervaring van Leeuwtje met waarzegger May Kensley   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Hey Nima. Gisteren een heel verhelderend gesprek gehad met jou. Bedankt voor jouw goede raad en tools die je me hebt aangereikt. Wat de toekomst brengt zie ik wel en hou je op de hoogte. Bedankt voor jouw steun.
Lieve groet S.




Ervaring van SVH met waarzegger Nima   Ervaring van SVH met waarzegger Nima   Ervaring van SVH geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, al jaren zei je dat ik moest doorgaan en dat ik beter af zou zijn alleen. Ik heb altijd gedacht dat ik het nooit zou kunnen, maar door jouw toedoen ben ik er toch in geslaagd om opnieuw te beginnen en stilletjes aan terug in mezelf te geloven.

Liefs E.




Ervaring van E met waarzegger Anouk   Ervaring van E met waarzegger Anouk   Ervaring van E geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Hoi Marya, ik plaats niet zo snel een reactie maar als ik dat doe ben je ook goed. Mijn ervaring is dat je mensen niet onnodig aan de lijn houdt, bent duidelijk en eerlijk in je toekomstvoorspellingen. Dank voor die keren dat ik je om raad en advies vroeg. Top.




Ervaring van Marieke met waarzegger Marya   Ervaring van Marieke met waarzegger Marya   Ervaring van Marieke geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Elena
  Ervaring met waarzegger Elena
  Lieve Elena,

Ik heb je veel gesproken tijdens een hele moeilijke periode in mijn leven. Je hebt me gerustgesteld met je voorspellingen die tot nu toe allemaal uitgekomen zijn. Je bent super goed in wat je doet.
Dank je voor alles.
A.




Ervaring van Anke met waarzegger Elena   Ervaring van Anke met waarzegger Elena   Ervaring van Anke geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laaya
  Ervaring met waarzegger Laaya
  Je bent een topper. Alles is uitgekomen. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Saina met waarzegger Laaya   Ervaring van Saina met waarzegger Laaya   Ervaring van Saina geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, ik ben zo blij dat ik je te pakken kreeg nog zo op de valreep. Wat ben jij een lieverd en wat zag je het goed. Je toverde echt een glimlach op m'n gezicht tijdens het gesprek. Alles wat je zei was gewoon raak. Heel veel dank en tot heel snel weer lieve Sara. Veel knuffels. (Emotionele drama opera).




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yellow
  Ervaring met waarzegger Yellow
  Lieve Yellow, dank voor uw inzichten. Zo fijn om met u te praten. Uw oprechtheid, ik hou ervan.

Ik neem uw inzichten mee in mijn proces.

Dank u wel.

Liefs R (moeilijke naam u weet wel wie. R en R beiden weegschalen).




Ervaring van R met waarzegger Yellow   Ervaring van R met waarzegger Yellow   Ervaring van R geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Lieve Salina.

Hoop jou snel te spreken. Er is zoveel gebeurd. Heb jou zoveel te vertellen. Een voorspelling is ook uit gekomen.

Lieve groeten
M.




Ervaring van My met waarzegger Salina   Ervaring van My met waarzegger Salina   Ervaring van My geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arwen
  Ervaring met waarzegger Arwen
  Hallo Arwen, jij bent een aanrader op deze lijn. Altijd vol geduld en het nodige respect .




Ervaring van Lydia met waarzegger Arwen   Ervaring van Lydia met waarzegger Arwen   Ervaring van Lydia geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Even een dikke chapeau naar Anouk. Heb haar afgelopen jaar vaak gesproken en er zijn zoveel dingen uitgekomen. Om een wat opsommingen te noemen: roze doosjes, jasje gekrompen in de was, stofzuiger die kapot ging, zakelijk gezien wat er kwam, de verhuizing die niet door zou gaan. Zo ongelofelijk knap. Dankjewel. Liefs.




Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegger Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique je hebt me goed geholpen deze week. De tijdsaanduiding was weer treffend. Je zei dat ik weer contact zou krijgen op 29 maart en dat gebeurde. Je zei ook dat ik m woensdag niet zou zien, ook al is dat de dag dat ik m normaal gesproken altijd zie en dat dat vrijdag zou zijn. Woensdag idd niet gezien. Vrijdag ook niet maar zaterdag wel. Waar veel geen uitspraken doen over tijd doe jij dat wel. En oh ja, vorig jaar zei je dat ik 29 juli weer contact zou krijgen, dat gebeurde op 1 augustus. Je zit er altijd zo dichtbij. Bedankt. Je bent een topper.




Ervaring van E met waarzegger Monique   Ervaring van E met waarzegger Monique   Ervaring van E geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marie
  Ervaring met waarzegger Marie
  Weer een stapje dichterbij naar een baan met een lang dienstverband. ik bel u regelmatig en u ziet en voelt dat ik echt een baan voor lange tijd ga krijgen. Het is weer uitgekomen. Topper bent u.




Ervaring van anoniem met waarzegger Marie   Ervaring van anoniem met waarzegger Marie   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-almere.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden