Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-almere.nl


  Waarzeggers te Almere kijken in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live waarzeggers uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Bedankt voor jou prachtige consult.
Je heb me goed geholpen en mooie inzichten gegeven.
Een aanrader om een keer te bellen.




Ervaring van rob met waarzegger Marya   Ervaring van rob met waarzegger Marya   Ervaring van rob geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Wow vanavond Marja gesproken, heel bijzonder gesprek gehad. Zoveel mooie dingen gehoord van haar tekening.
Ik voelde bij haar een warm en zuiver en zo'n vertrouwd gevoel als of ik haar al jaren ken.
Ik ga haar nog vaak bellen en Marja mijn belofte kom ik zeer zeker na ik laat het je weten.
Dank voor het intens mooie geprek. Lieve groet Marion.




Ervaring van marion met waarzegger Marja   Ervaring van marion met waarzegger Marja   Ervaring van marion geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  De meest zuivere medium op de lijn. Zij ontvangt heldere boodschappen van het universum, die ook uitkomen. Dank je wel. Een toppertje.




Ervaring van A met waarzegger Maakali   Ervaring van A met waarzegger Maakali   Ervaring van A geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima, bedankt weer voor de reading over mij en Terence , en ik blijf er in geloven dat alles goed komt, en dat hij terug komt.dikke kus en veel liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met waarzegger Nima   Ervaring van Nathalie met waarzegger Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Wouw wat een consult en healing. Ik voel mij een stuk rustiger en lichter. Ik ben benieuwd wat de uitwerking zal zijn op mijn maatje en geliefde. Ik houd je op de hoogte. Dank je wel..




Ervaring van Joke met waarzegger Antonia   Ervaring van Joke met waarzegger Antonia   Ervaring van Joke geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Wat een geweldige vrouw en fantastisch medium ben je.
Je vertelde me een aantal weken geleden dat er opties voor een andere woning zou komen. Gister heb ik hier inderdaad bericht van gekregen.
Bel je zodra ik kan verhuizen, zal het behang alvast gaan kopen.
Liefs.




Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  lieve Morgane,

bedankt voor uw begrip en ons gesprek.
heel goede inzichten gekregen, heel veel dingen al uitgekomen je bent een toppertje op deze lijn je bent als een vriendin . dikke knuffel, x.




Ervaring van paulien met waarzegger Morgane   Ervaring van paulien met waarzegger Morgane   Ervaring van paulien geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Remon
  Ervaring met waarzegger Remon
  Hoi Remon, wat ben ik onder de indruk van ons telefoon gesprek. Je voelt het zoo goed aan. Beschrijving van personen ben je ook zoo goed in. Je voelt zuiver, empathisch aan. Fijne stem heb je. Ik bel je weer. Nogmaals bedankt.




Ervaring van Assie met waarzegger Remon   Ervaring van Assie met waarzegger Remon   Ervaring van Assie geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Nog steeds zit ik na te genieten van mijn gesprek met deze SUPER dame. Ik ben gewoonweg sprakeloos wat zij mij allemaal had te vertellen. Zij geeft mij terug de moed en de kracht om een nieuw leven te beginnen en hoe. En ik ben er zeker van dat Isha mij stap voor stap wil begeleiden hierin. Isha, you rule.




Ervaring van Sandra met waarzegger Isha   Ervaring van Sandra met waarzegger Isha   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Lieve Marja, heel bijzonder om te ervaren hoe je alles tekent en communiceert. En je hebt zo n lieve stem was ik nog vergeten te zeggen. Liefs van die van de sigarenbandjes oma xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Marja   Ervaring van Anoniem met waarzegger Marja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sim
  Ervaring met waarzegger Sim
  Sim is een power medium. Zij geeft je de instructies exact vanuit de overtuiging dat het zal werken. Niet opgeven zegt ze. En je voelt dat haar woorden je kracht geven. Een bijzonder coachend medium. Bless you Sim.




Ervaring van John met waarzegger Sim   Ervaring van John met waarzegger Sim   Ervaring van John geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Lieve Marja,

Je bent een topper. Je waarneming via jou mooie tekening kenmerkt jou kwaliteiten. Heel apart hoe jij je informatie doorgeeft. Het klopt allemaal en nog eens zuiver ook. Ik raad iedereen Marja aan. Ze is heel goed. Dankjewel Marja.




Ervaring van Aruna met waarzegger Marja   Ervaring van Aruna met waarzegger Marja   Ervaring van Aruna geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Dank je wel Olga voor jou helderheid. Dit geeft mij rust. Zodat ik weet wat ik moet beslissen.

LG Meola.




Ervaring van Meola met waarzegger Olga   Ervaring van Meola met waarzegger Olga   Ervaring van Meola geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Biba
  Ervaring met waarzegger Biba
  Lieve Biba dankjewel voor je Reading. Alles klopt wat je zegt tot op de detail. Is echt ongelofelijk. Ben verbluft. Wauw wauw. Tot gauw.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Biba   Ervaring van Anoniem met waarzegger Biba   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Je had het goed gezien gelijk in het begin en ik realiseer me dat nu. Dus dat moet dan ook gewoon gezegd worden. Je zei je gaat veranderen van baan en dat terwijl ik net was begonnen bij mijn huidige baan. Je hebt gelijk gekregen. Chapeau lieve Nelleke. Heel goed gezien van jou.




Ervaring van V met waarzegger Nellekke   Ervaring van V met waarzegger Nellekke   Ervaring van V geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Goedemorgen, je bent zeer goed Arend, soms moet ik nadenken maar dan zie ik het licht. Bedankt grt Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Arend   Ervaring van Rita met waarzegger Arend   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bertt
  Ervaring met waarzegger Bertt
  Goedemorgen bertt,

Weer zeer accuraat. Inderdaad zou me goed doen wat betreft mijn man en ik hoop dat je gelijk krijgt. Je bent meer sterren waard. Grt Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Bertt   Ervaring van Rita met waarzegger Bertt   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Beste Adora,

Ik sprak met jou zonder iets te zeggen begon je over mijn dochter te praten dat haar relatie niet ging blijven duren, dat ze een andere jongen in de toekomst gaat leren kennen, wel de relatie is afgebroken. Daar zat je zeker al juist, ik bel je nog wel eens hoor, grs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Adora   Ervaring van Inge met waarzegger Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Lieve Marya, na jaren naar jouw gezocht te hebben ben ik heel blij jouw eindelijk weer te horen. Dank voor de fijne gesprek. Tot gauw.




Ervaring van Anita met waarzegger Marya   Ervaring van Anita met waarzegger Marya   Ervaring van Anita geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Nona Yo, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.

Je bent een aanwinst op deze lijn.

Dank.




Ervaring van Nel met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Nel met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Nel geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Heel goed hoor het gebouw is inderdaad naast een opvang en erg dichtbij. En de waarschuwing.die neem ik weer van harte aan. Tot snel weer x.




Ervaring van Hyper met waarzegger Isha   Ervaring van Hyper met waarzegger Isha   Ervaring van Hyper geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Je hebt gelijk gekregen Louisa.het verlossende bericht kwam einde dag binnen met inderdaad alles wat je zei. Ik was zo zenuwachtig en zag het eigenlijk niet zitten en toch. Precies wat je zag kwam uit. De manier hoe het was verlopen en het resultaat ook. Hoe precies en hoe zeker je van de situatie was was echt ongelooflijk maar zo is het ook echt allemaal gegaan. Ik vind het echt knap van je. Meer dan die vijf sterren waard.




Ervaring van Chaotische met waarzegger Louisa   Ervaring van Chaotische met waarzegger Louisa   Ervaring van Chaotische geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Ik zag het niet, maar Arend wel. En hij bleef erbij. Nu zes maanden later is het precies zo gelopen zoals hij aangaf en het resultaat dat hij zag is er. Wil je meer zekerheid, dan kan dat ook .Arend bevestigt keer op keer wat hij ziet en vindt. Het klopt. Top medium.




Ervaring van Jon met waarzegger Arend   Ervaring van Jon met waarzegger Arend   Ervaring van Jon geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Wauw ongelofelijk ziet de dingen heel juist .




Ervaring van M met waarzegger MathildaNili   Ervaring van M met waarzegger MathildaNili   Ervaring van M geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Topper, heel empathisch en kan situaties heel goed voelen.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Louisa is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. Tijd blijft altijd lastig voor ieder medium en energie kan veranderen. Dat is nu eenmaal zo. Maar heb je vragen over je liefdesrelatie, je werk, financien en of je huis. Bel dan met Louisa. Zij is de beste.




Ervaring van Trudy met waarzegger Louisa   Ervaring van Trudy met waarzegger Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Ik spreek Louisa regelmatig. Alles wat ze ziet komt uit. Ze legt geen kaarten maar voelt in op de persoon. Ze heeft tevens een hele fijn stem om naar te luisteren. Dit keer is er weer een voorspelling uitgekomen. Dankjewel en tot snel.




Ervaring van Steef met waarzegger Louisa   Ervaring van Steef met waarzegger Louisa   Ervaring van Steef geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Top uitleg ,duidelijk en eerlijk. Rustig en verstaanbaar en het klopt helemaal wat ze me zei. Voor herhaling vatbaar. Dank u Jennifer.




Ervaring van Darda met waarzegger Jennifer   Ervaring van Darda met waarzegger Jennifer   Ervaring van Darda geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Super vriendelijke vrouw die de dingen die spelen heel goed aanvoelde. Ze is eerlijk en geeft goede adviezen mee. Ik bel haar zeker weer.




Ervaring van P met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van P met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van P geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Tijd is lastig zegt men maar Monique heeft daar echt een heel goed gevoel voor. Buiten dat is ze fijn om mee te praten met een prettige humor. Aanrader.




Ervaring van Nienk met waarzegger Monique   Ervaring van Nienk met waarzegger Monique   Ervaring van Nienk geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Al sinds 7 jaar zat ik met veel vragen. Ik dacht ga is naar een lijn bellen
Toen kreeg ik lola aan de lijn.
Zonder iets te zeggen. Wist ze precies waarom ik belde en voorspelde ze ook dingen die uitkwamen.
Elke keer bel ik wel even met der en komt het uit
Ga zo door lieverd.




Ervaring van Kelsey met waarzegger Lola   Ervaring van Kelsey met waarzegger Lola   Ervaring van Kelsey geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Wauw. Wat een fijn gesprek, geen poespas gewoon to the point, met humor.
Heb er weer vertrouwen in.
Laat hier zeker weten als je voorspellingen zijn uitgekomen.
Liefs Yvonne.




Ervaring van Yvonne met waarzegger Monique   Ervaring van Yvonne met waarzegger Monique   Ervaring van Yvonne geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Dank je wel Antonia voor de mooie positieve energie en inzichten die jij vrij doorgeeft. Emotionele intelligentie in perfecte combinatie met je medium capaciteiten. In licht en liefde, Fra.




Ervaring van Fra met waarzegger Antonia   Ervaring van Fra met waarzegger Antonia   Ervaring van Fra geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger QuinyQueen
  Ervaring met waarzegger QuinyQueen
  Oooooh, gisteren van mijn sokken geblazen door deze lieve oprechte dame, wat zij mij allemaal wist te vertellen zonder enige aanwijzing, gewoon fantastisch, duizend sterren waard, ongelooflijk goed medium. Dus ik zou zeggen als je iemand nodig hebt om verhelderend antwoorden te krijgen of om in te voelen etc bel haar, je gaat hetzelfde meemaken, van mij krijgt ze alvast een dikke warme knuffel en tot weldra lieverd, een Belgische fan.




Ervaring van carine met waarzegger QuinyQueen   Ervaring van carine met waarzegger QuinyQueen   Ervaring van carine geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met QuinyQueen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa is een heel goed medium, ze heeft mij geholpen dingen uit mijn verleden te begrijpen. Heeft mij in mijn kracht gezet met haar gave waardoor ik zelf weer liefde en harmonie weer terug heb kunnen zien en voelen. Ze kan je healen en wat ze door krijgt op haar ogen is ook uitgekomen. Ik ga zeker weer raadplegen wanneer ik haar nodig heb. Ze verdient meer dan de sterren aan de hemel. Een engel op aarde.




Ervaring van IJbeltje met waarzegger Louisa   Ervaring van IJbeltje met waarzegger Louisa   Ervaring van IJbeltje geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-almere.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden